Groene marktplaats

Heeft u geen diensten nodig, maar alleen materiaal?  Ook hierbij  kan ANV Groen Salland u van dienst zijn. We bieden ook producten aan die het Sallandse landschap sieren. Al onze producten komen uit eigen regio. Van onderstaande producten zijn de prijzen op aanvraag.

Ons aanbod

Zadenmengsels

Zaadmengsels voor bloemrijke randen of weiden. Goed voor bijen en vlinders en fraai om te zien. Dient de gehele flora en fauna en voldoet aan de glb vergroeningseisen.

Bosplantsoen

Van kleine struikjes tot bomen; een divers pakket aan groen. Voor bij- en vlindervriendelijk struweel, voor de aanleg van singels, doorplanten van bosjes en struwelen. Vanaf maat 60-80 cm.

Bomen

We leveren diverse inheemse bomen typerend voor het Sallandse landschap. Solitaire bomen, met of zonder kluit , laanbomen, veren, hoogstamfruitbomen of klimbomen voor natuurvriendelijke speeltuinen. Alles afkomstig van Sallandse kwekers.

Houtsnippers

Houtsnippers uit de Sallandse bossen. Geschikt als hoogwaardige brandstof voor de houtkachel. Ook ideaal als bodembedekker in tuinen of paden. Te leveren in grof,  fijn of gezeefd en in vers of gedroogd.

Brandhout

Geschikt voor open haard of houtkachel.

Houten palen

Gekloofde houten palen. Geschikt voor afrasteringswerk. : O.a. verkrijgbaar in kastanje  acacia en eiken.